GDPR – Persondataloven

Når du køber varer hos Kingowood.dk, behandler vi en række almindelige personoplysninger vedrørende dig (navn, adresse, e-mail, telefonnummer etc.). I henhold til databeskyttelsesforordningen er vi forpligtet til at informere dig om følgende (Herunder er Kingowood.dk ”dataansvarlig”): Vi behandler, som nævnt, kun almindelige oplysninger om dig. Behandlingen sker dels i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, fordi behandlingen af oplysninger er nødvendigt for udførelsen af det førnævnte varekøb. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig af hensyn til gennemførelsen af dit varekøb.

Kingowood.dk vil opbevare dine personoplysninger så længe, det er påkrævet som dokumentation til de offentlige instanser og lovkrav.

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, som Kingowood.dk behandler om dig:

-Retten til indsigt (ret til at se oplysninger om dig)
-Retten til at anmode om berigtigelse eller sletning (rettelse).
-Retten til at anmode om begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse mod en denne behandling.
-Retten til indsigelse
-Retten til dataportabilitet (transmittere oplysninger).

Du kan læse mere om dine rettigheder og databeskyttelsesreglerne i Datatilsynets vejledning, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener, at Kingowood.dk ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.